Tapas 2024
MALTE Galera
Korokke galego
Chifán
Causa Chifán
The Breen's Tavern
Boliñas fritidas de cabaza
Áncora
Feixóns con verduras e cogomelos
Mahara Taberna Rock
Chulas Maharas dúas salsas
La Cuchara Veggie
Solombo de tofu do país con salsa de pementa
Bodega Órdenes
Empanada de millo de cocido
Restaurante Mesón de Herves
Coello estufado con cogomelos e verduras de outono
La Bonita
Filloa de millo crocante con tenreira especial e toque de pemento en confeitura
Restaurante Intenso
Ovos recheos Galicia-Xapón
O DeZasete
Filloa de rabo, castaña, cogomelos e cabaza
Cerveceria O Cribo
Sabor da miña terra
Yebra Gastrobar
Mutabal con raxo de solombo de porco
A Parva
Vixilia todo o ano
La Sifonería Gastrobar
Gofre de ensalada rusa atlántica
Parrillada Lembranzas
Tacos de picaña de vaca madurada
La Tribu
Tenreira mechada estilo La Tribu
MALTE Atochas
Chapata de orella de porco con chutney de tomate picante
La Tabarra Coruña
Canelón de allo porro recheo de rabo de vaca, cogomelos de tempada e bechamel de castañas
La Dolce
Falso wellington de croissant con solombo de tenreira
Cosecha 81
Vieira trufada
La Cuchara Veggie
Tosta en pan de espinacas con cogomelos «calamarizados» e alioli de pementos de Padrón
El 46
Tortilla vaga con raxo caramelizado ao ron
La Sifonería Gastrobar
Polo en pepitoria
Tintos & Rubias Gastrobar
Carpaccio de solombo de tenreira sobre tosta crocante
Taberna Triay
Buñuelo "a la vista"
Taberna O Freixo
Carne asada de tenreira galega con grelos e puré de pataca
Central Park
Molete de guiso de polo
El Corralón
Pan bao de carne anticuchera
La esquina de Valentina
Patacas bravas
Bar Ciudad
Tenreira en viño
Miña Nai
Mexillóns tigre
El Corralón
Croqueta cremosa de chacina e queixo do país
Restaurante La Conquista
Falso xeado de cebiche
A Fuego Lento
Croquetas caseiras de polbo
Miña Nai
Sardiñas afumadas e follado de mandioca con alioli cítrico
Taberna Triay
Triay Wonka
Niño Rey
Esfera de ave rechea de castañas, salsa albariño e pataca trufada
Gastrobar Pérez
Rolo de cocido galego
A Parva
Sandwich Tamagochi
Buenasuegra
Bombón de escabeche mariño
Bar Quintela
Orella crunchi
O DeZasete
Barriñas de mexillón con salsa kimchee
Golosía
Pementos morróns recheos en arancini
Roots
A vieira que naceu galega
MALTE Atochas
Falso risoto de chacina, berberecho e crema de foie-gras
La Parda
Gilda de vaca galega con encurtidos e tomate cereixa pasificado
AMA Italiana Contemporánea
Ravioli recheo de ceboleiro e dátil
Mora’s bar
Arepita
Fábula Café
Arancini do Caribe
Mesón Moncho
Milanesa Moncho
Mesón Barrera
Albóndegas de bonito
Organiza:
Colabora:
Organiza:
Colabora: