Descarga o folleto das rutas

* C - Tapa Creativa
* T - Tapa Tradicional
* M - Maridaxe con Viños Ribeiro

Ruta 3


Abuín 

Federico Tapia, 8

T | Ensalada rusa Picadillo
(2 €)

Casa Bieito 

Manuel Murguía, 2

T | Raxo con patacas
(2 €)

Apta para celíacos

Casa Martín 

Alameda, 42

T | Faceiras con cogomelos en salsa de mencía
(2,00 €)

Central Park 

Menéndez Pelayo, 7

C M | Medallón de pezuños de porco e cigala sobre chula de garavanzo
(3,50 € / 5,50 €)

Apta para celíacos

T | Bacallau de PP e W
(2 €)

Cevicheria La Sarita   

Menéndez Pelayo, 9

T | Pan con Pejerrey (parrochiña) 
(2,00 €)

Entre 2 Mucho Mejor 

Emilia Pardo Bazán, 7

C M | Barcaza de plátano verde frito, rechea de roupa vella gratinada.
(3 € / 5,00 €)

Apta para celíacos

T M | Filloa rechea de marisco con crema de nécora.
(2 € / 4 €)

Gastroteca 

Médico Rodríguez, 3

C | Bocado de Mar
(3,50 €)

T | Interpretación de bacallau á herculina
(2 €)

Apta para celíacos

La Bodeguilla de Padre Feijoo 

Padre Feijoo, 5

T | Totopo galego
(2 €)

Apta para celíacos

La Consentida Food & Soul 

Alfredo Vicenti, 35

T |
(2 €)

Apta para celíacos

La Moviola 

Manuel Murguia, 10

C | Cebiche de mango con millo inflado e redución de vinagre de arroz e soia
(3,20 €)

Apta para celíacos

Las Pepas 

Juan Flórez, 76

C | Pepa Negra y Alma Clara
(3 €)

T M | Milfollas de patacas con solombo ibérico e redución de Pedro Ximénez
(2,00 € / 5 €)

Apta para celíacos

La Tertulia 

Paseo das Pontes, 8

T | Revolto galego
(2 €)

Apta para celíacos

La Urbana 

Pastoriza, 10

C | Miniensalada de mexillóns
(3,50 €)

Mesón de Herves 

Fontán, 4

T | Milfollas de pan de broa con roxón
(2 €)

Apta para celíacos

Roots Coruña 

Emilia Pardo Bazán, 20

C M | Vieira ao Noso Xeito
(3,50 € / 5,50 €)

Restaurante Senpan 

Federico Tapia, 20

C | Molete ao vapor de polo de curral ao curry, algas, chutney de pera con salicornia
(2,20 €)

Sushi & Beers 

José Luis Pérez Cepeda, 10

C | Iwashi de San Xoan
(2,10 €)