Descarga o folleto das rutas

* C - Tapa Creativa
* T - Tapa Tradicional
* M - Maridaxe con Viños Ribeiro

Ruta 4


A Factoría Verde 

Wenceslao Fernández Flórez, 3

C | Bocado cru de liño, vexetais, humus e maionesa de cáñamo
(3,50 €)

Apta para celíacos

T | Chourizo vegano picante á prancha
(2 €)

Break time 

Enrique Mariñas, 36

C M | Albacora mariñada con terra de brona, licuado de codium e caviar de yuzu
(2,50 € / 5 €)

T | Os callos da miña nai
(2 €)

Cafetería Pivito 

Avenida Oza, 88

T | Mexillóns de Lorbé recheos
(2 €)

Casa Ponte 

Juan Flórez, 95

T M | Fajita de Porco Celta
(2 € / 3,80 €)

Cork Coruña 

Juan Díaz Porlier, 2

C | Guaka Guaka(aguacate recheo)
(2,50 €)

Apta para celíacos

T | Caldo galego
(2 €)

El Local 20 

Praza Alfonso XIII, 7

C | Morcilla “Cake”
(3 €)

T | Pizza celta
(2 €)

La Granera 

Praza Fábrica de Tabacos, 1

C M | Cebiche de langostinos
(3 € / 4,50 €)

Apta para celíacos

T | Dum-Pig crocante de cabeza de porco
(2 €)

La Taberna del Alia 

Emilia Pardo Bazán, 17

C M | Tataki de atún, ajoblanco e sanbaizu
(3,50 € / 5,50 €)

T | Croquetas cremosas de cocido
(2 €)

Las Viudas Cheese Bar 

Nicaragua, 2

T | Tartar de aguacate con sardiña afumada
(2 €)

Apta para celíacos

Restaurante O Fieital 

Juan Díaz Porlier, 22

C | Bocadillo de faceira ibérica en pan bao con patacas kung pao
(3,50 €)

T | Empanada aberta de berberechos e sardiñas
(2 €)

Vinoteca Cosecha del 81 

Pastor Díaz, 11

C M | Terrina de «Galo de Mos» lacada con redución de boletos sobre infusión de caldo
(3,50 € / 5,20 € )

T M | Espeto de San Xoán
(2 € / 4,50 €)