Descarga o folleto das rutas

* C - Tapa Creativa
* T - Tapa Tradicional
* M - Maridaxe con Viños Ribeiro

Ruta 4


Asador Vaca Vella  

Ramón de la Sagra

T | Albóndega de cachena con redución de María Castaña sobre pataca Vaca Vella
(2 €)

Bar Berry  

Escalinata de Santa Lucía, 13

T | Tosta de lacón á galega
(2 €)

Bocarrana  

Emilia Pardo Bazán, 17

C M | Bocarrana
(2,50 € / 4,50 €)

Apta para celíacos

Cafetería Pivito 

Avenida Oza, 88

C | Pataca rechea gratinada
(2 €)

Casa de vinos Montecarlo 

Avenida Oza, 94

C | Tartar de aguacate con gambas e beicon 
(3,50 €)

El Local 20 

Praza Alfonso XIII, 7

T | Raxo con salsa San Simón
(2 €)

La Granera 

Praza Fábrica de Tabacos, 1

C | Vieira e aguachile
(3 €)

Apta para celíacos

T | Chícharo e xema
(2 €)

Apta para celíacos

La Taberna del Alia 

Emilia Pardo Bazán, 17

C | Gaspacho de tomate verde, xarda curada e po de queixo.
(3,50 €)

Apta para celíacos

T M | Pastel de perdiz en escabeche con salmorejo
(2 € / 4 €)

Apta para celíacos

Las Viudas Cheese Bar 

Nicaragua, 2

C | Maridaxe de queixos galegos
(3,50 €)

Apta para celíacos

Restaurante O Fieital 

Juan Díaz Porlier, 22

C | Crebab
(3,50 €)

T | Ensalada rusa 2018
(2 €)

Apta para celíacos

Vinoteca Cosecha del 81 

Pastor Díaz, 11

C M | Carne ao caldeiro con emulsión de allada e algas
(3 € / 5,50 €)

Apta para celíacos

T M | Escuma de mexillóns con tartar de mango
(2 € / 4,40 €)

Apta para celíacos