Alie Die: Albóndiga de bonito de Burela en salsa verde de alga codium y vino D.O. Rías Baixas Albariño de Fefiñares
PREMIO NA CATEGORÍA MARIDAXE con viños da Denominación de Orixe Rias Baixas
Central Park: Lasaña de carne y vino (tinto) D.O. Rías Baixas Goliardo Caiño
MENCIÓN ESPECIAL CATEGORÍA MARIDAXE
Cevicheria La Sarita: Pataca cítrica rechea sobre quinoa vermella
PREMIO PICADILLO 2019 Á MELLOR TAPA TRADICIONAL
Casa Martín: Tenreira con champiñóns
I MENCIÓN ESPECIAL CATEGORÍA PREMIO TAPA TRADICIONAL
Restaurante Morriña: Arroz cremoso de lura e chícharos
II MENCIÓN ESPECIAL CATEGORÍA PREMIO TAPA TRADICIONAL
Gastroteca: Esteiro
PREMIO PICADILLO 2019 Á MELLOR TAPA CREATIVA
Rincón de Alba: Taco de lacón con grelos e queixo San Simón fundido
PREMIO PICADILLO 2019 DA CIDADE DA CORUÑA (por votación popular)