Ruta 1
A Parva
Mercado de San Agustín. Praza de San Agustín
T M | Patacas rabiosas con mexillóns (2,50 € / 4,70 €)
C M | Falso xeado de outono (2,50 € / 4,70 €)
Áncora
Avda. Navarra, 47
T | Humus con cabaciña e crudités (2,50 €)

Bar Ciudad
Travesía de Zapateria, 3
T | Caldo galego (1,80 €)
Barítono Gastrocurruncho
Ánxel, 9
T | Espetada afumada de churrasco e maionesa de chimichurri (2 €)

C | Cocochas confeitadas sobre pisto e escuma de codium (3,50 €)

Boca Negra
Rego de Auga, 33
T | Berberechos ao vapor (2,50 €)

C | Tortita de sashimi de atún (3,50 €)

Calma Chicha Drink&Meal
Orillamar, 84
T | Bastonciños de lombo rebozado en sésamo con marmelada de tomate (2,50 €)
Dos Raíces
Franxa, 36
T M | Mexillóns ao vapor (2 / 5,50 €)

C | “Dos Raíces” (3 €)

El Rincón de Alba
Franja, 57
T M | Torta de queixo e roxóns con marmelada de pementos de Padrón (2,50 / 5 €)

Entre Bateas
Franxa, 48
T | Callos ao estilo galego (2,50 €)
La CERILLA by Lois
Capitán Troncoso, 5
T M | Bocado de bosque (2,50 / 5 €)

La Mansión 1783
Avda. Mariña, 14
T | Burguer Breogán (2,50 €)
C | Moqueca Imperial (3,50 €)
La Tabarra
Praza das Atochas, 9
T M | Faceira glaseada sobre puré de castañas (2,50 / 5 €)
La Teresa
Capitán Troncoso, 12
C | Gyozas de cogomelos de temporada con emulsión de trufa (3,50 €)
Portela
Franxa, 63
T M | Callos (2,50 / 4,50 €)
C M | Bao de luras (3,50 / 6 €)
The Breen's Tavern
Praza María Pita, 24
T | Dados de atún (2,50 €)

C | Nachos con queixo vegano (2,50 €)



