Ruta 4


Acrunia 

Enciclopedia francesa, 4

T | Os callos da avoa Pilarita
(2,50 €)


C | Ravioli de mexillón e crema de nabo
(3,50 €)


Ajetreo 

Corcubión, 25

T | Albóndegas de rabo de tenreira con puré de batata, labras de xamón e flocos de queixo Galmesano
(2 €)


Bar Berry 

Escalinata de Santa Lucía, 1-3

T | Minihamburguesa de xurelo
(2,50 €)


Cervecería O Cribo 

Avda. Calvo Sotelo, 20

T | Canelóns de pescada e lagostinos
(2,50 €)


Cosecha81 

Nicomedes Pastor Díaz, 11

C M | Galicia Calidade
(3,50 / 6,50 €)


El Local 20 

Praza Alfonso XIII, 7

C | Wonton de croca galega
(3 €)


La Penúltima 

Emilio González López, 59

T | Luras enchidas na súa tinta con bóla de arroz
(2 €)


La.Con.Fusión 

Ramón y Cajal, 45

T M | Polbo asado en patacas cremosas con aceite de pemento en po
(2,50 / 5 €)


Parrillada Lembranzas 

Ramón Cabanillas, 26 esquina Mallos

T M | Tosta Lembranzas
(2,50 / 5 €)


Restaurante O Fieital 

Juan Díaz Porlier, 22

T | Tosta de costela de porco criado con castañas, pementos fritos e mollo de queixo de Arzúa
(2,50 €)


C | Rodaballo á falsa brasa con pil-pil sobre hortalizas salteadas
(3,50 €)


Taberna O Freixo Cervecería 

Ramón y Cajal, 30

T | Tortilla de Betanzos
(2,50 €)


Taberna O Rescaldo 

González del Villar, 13

T | Cachopín de pezuños de porco
(2,50 €)


DESCARGA O FOLLETO DAS RUTAS

FOLLETO PICADILLO
* C - Tapa Creativa
* T - Tapa Tradicional
* M - Maridaxe con viños de D.O Monterrei