Ruta 4
Acrunia
Enciclopedia francesa, 4
T | Os callos da avoa Pilarita (2,50 €)

C | Ravioli de mexillón e crema de nabo (3,50 €)
Ajetreo
Corcubión, 25
T | Albóndegas de rabo de tenreira con puré de batata, labras de xamón e flocos de queixo Galmesano (2 €)
Bar Berry
Escalinata de Santa Lucía, 1-3
T | Minihamburguesa de xurelo (2,50 €)
Cervecería O Cribo
Avda. Calvo Sotelo, 20
T | Canelóns de pescada e lagostinos (2,50 €)

Cosecha81
Nicomedes Pastor Díaz, 11
C M | Galicia Calidade (3,50 / 6,50 €)
El Local 20
Praza Alfonso XIII, 7
C | Wonton de croca galega (3 €)
La Penúltima
Emilio González López, 59
T | Luras enchidas na súa tinta con bóla de arroz (2 €)
La.Con.Fusión
Ramón y Cajal, 45
T M | Polbo asado en patacas cremosas con aceite de pemento en po (2,50 / 5 €)

Parrillada Lembranzas
Ramón Cabanillas, 26 esquina Mallos
T M | Tosta Lembranzas (2,50 / 5 €)
Restaurante O Fieital
Juan Díaz Porlier, 22
T | Tosta de costela de porco criado con castañas, pementos fritos e mollo de queixo de Arzúa (2,50 €)
C | Rodaballo á falsa brasa con pil-pil sobre hortalizas salteadas (3,50 €)
Taberna O Freixo Cervecería
Ramón y Cajal, 30
T | Tortilla de Betanzos (2,50 €)

Taberna O Rescaldo
González del Villar, 13
T | Cachopín de pezuños de porco (2,50 €)


